Aan de stamtafel van de CC-Races

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Op zondagmiddag 3 juli om 14:30 uur wordt een middag georganiseerd rond de expositie over de CC-Races in Tolbert. In informele sfeer worden nostalgische herinneringen opgehaald.

Tjerk Bekius heeft oude filmbeelden gemonteerd tot een leuke presentatie. Chris Veeze leest een eigen verhaal over zijn vroegste herinneringen aan de races. Oud-bestuursleden en medewerkers vertellen stoere verhalen en zijn niet te beroerd om wat oude koeien uit de sloot te halen. Uiteraard is er ook alle tijd om de fraai ingerichte tentoonstelling te bekijken, die is ingedeeld naar de drie periodes waarin de races plaatsvonden: 1950-1955, 1970-1977 en 1979-2004.
Entree € 5,- inclusief toegang tot de tentoonstelling (donateurs CazemierBoerderij: € 2,-)
Meer info over de tentoonstelling is hier

’s Morgens tussen 8:00 en 10:00 uur proberen de Noordmannen (Erik Hulsegge en Wiebe Klijnstra) van RTV Noord in een rechtstreekse uitzending de mooiste anekdotes al vast te ontlokken aan een aantal oud-bestuursleden, medewerkers en vrijwilligers. Zij zenden uit vanuit de CazemierBoerderij, waar op dat moment geen publiek bij aanwezig kan zijn. Luisteren dus! Via internet livestream klik op RTV-Noord Livestream, voor FM, DAB en Kabel op: Ontvangst Radio- en TV Noord.