De CazemierBoerderij is weer open

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Op 16 maart ging de CazemierBoerderij in Tolbert op slot. Museum Fredewalda sloot de deuren en vergaderingen, trouwpartijen en afscheidsbijeenkomsten, kaartavonden, feestjes -groot en klein- werden geannuleerd of konden niet doorgaan.

Nu, twee en een halve maand verder, gaan de deuren weer geleidelijk open, met uitzondering van Museum Fredewalda. Door de beperkte ruimte is de anderhalve meter samenleving niet te handhaven. Als de afname van de coronapandemie zich voortzet hopen we dat het museum in september 2020 weer opengaat.

Maandag 1 juni om 12 uur ging de vlag uit om de opening te vieren maar wel onder strikte voorwaarden. Het bestuur heeft een protocol opgesteld dat voldoet aan de landelijke richtlijnen, waar wij op zullen handhaven.

Wij zijn blij dat onze vaste gasten maar ook mensen die iets willen vieren, een verjaardag of jubileum,  de weg naar de CazemierBoerderij weer hebben gevonden. Onze beheerder Klasien van Wijk en haar team zullen u gastvrij ontvangen.

Wij hopen u spoedig te mogen ontmoeten in de CazemierBoerderij.

Reserveringen kunnen gemaakt worden via het contactformulier op onze website, www.cazemierboerderij.nl, email info@cazemierboerderij.nl of telefonisch op nummer 0594-512448.