Dit jaar weer ‘n sprookjesachtig kerstdorp in de HJC-manege in Tolbert

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Twinkelende lichtjes, vrolijk versierd, veel kraampjes met prachtige artikelen, kleurrijke decoraties, gezellig brandende vuurpotten, vele geuren van overheerlijke diverse lekkernijen en een gezellige sfeer, dát is het beeld dat men kan verwachten op de uitgebreide en gevarieerde kerstmarkt in Tolbert, die na 2 jaren van afwezigheid gelukkig weer plaatsvindt op zaterdag 10 en zondag 11 december in de H.J.C. manege aan de Hoofdstraat in Tolbert! Georganiseerd door Volksvermaken Tolbert.

Ook de CazemierBoerderij is weer aanwezig met een sfeervolle tent. Naast een lotenverkoop (met mooie en/of lekkere prijzen) ter ondersteuning van de Oudheidkamer en het dorpshuis is er ook weer een leuke workshop, waar jong en oud tegen een geringe vergoeding creatief bezig kan zijn. Het eindproduct mag natuurlijk mee naar huis worden genomen.

De zeer sfeerrijke kerstmarkt vind plaats op zaterdag 10 december van 12.00 uur tot 21.00 uur en zondag 11 december van 11.00 uur tot 17.00 uur in de verwarmde H.J.C.-manege aan de Hoofdstraat 53 in Tolbert. Kosteloos parkeren kan in de directe nabijheid van de manege.