Hoofd Menu

Hoofd Menu

Onderstaand ziet u de lijst van bedrijven, subsidieverstrekkers en fondsen die ons tot nu toe financieel of op andere wijze  geholpen hebben.

Nieuwe sponsors en donateurs zijn  meer dan welkom! 

ford

Ford Auto Smidts

Auto Smidts met vestigingen in Tolbert en Roden is reeds negen maal door Ford Europa onderscheiden met de Chairmans-Award. Een prijs die, op basis van klantenenquêtes, wordt toegekend aan Ford-dealers die het hoogste scoren in klantentevredenheid.

Door een sterk klantgerichte benadering proberen wij ons te onderscheiden. We vinden het van groot belang een langdurige relatie met onze klanten op te bouwen. Echte automensen met gevoel voor het vak en voor de klant!

Ons service motto is daarom niet voor niets:

"Wij zijn pas tevreden als u geheel tevreden bent!"

 

deluca-trasnparant11

De Luca

Specialisten in afrekensystemen.

Sinds 1972 zijn wij op die locaties te vinden waar met afreken-units wordt gewerkt. Hierdoor hebben wij een goed inzicht kunnen krijgen in de problematiek van verschillende vormen van detailhandel op het gebied van afrekensystemen. Door deze ervaring zijn wij in staat om advies te geven dat naadloos aansluit bij de situatie en karakter van uw onderneming. Of u nu eigenaar bent van een detailhandelszaak, snackbar of bedrijfsrestaurant, of u een modezaak of een franchise-keten beheert:

Wij zijn thuis in uw bedrijf!

oranjefonds

Oranje Fonds


Het Oranje Fonds is het grootste nationale fonds op sociaal gebied. Jaarlijks besteden we € 30 miljoen aan onze doelstelling waarvan bijna € 27 miljoen aan directe financiële bijdragen in ruim 7000 sociale initiatieven in Nederland en in het Caribische deel van het Koninkrijk. Het Oranje Fonds wil betrokkenheid in de samenleving bevorderen. Door de steun van het Oranjefonds ontmoeten mensen elkaar of vinden zij een nieuwe plek in de maatschappij.

 

smilda

Smilda & Zn.


Gevestigd in het hart van Noord-Nederland, aan de A7, bedient Smilda zowel de noordelijke, landelijke als Europese markt met een mix van logistieke oplossingen op het gebied van distributie, dedicated en speciaal transport.
Daarnaast heeft onze verhuisafdeling alle capaciteiten in huis voor particuliere en projectverhuizingen, nationaal en internationaal, montage en opslag.

 

TegelsTrends-groot

Tegels & Trends

Een zeer uitgebreid assortiment wand en vloertegels, mozaïeken, sierstrippen en natuursteen kunt u bekijken bij Tegels & Trends in Leek. Door vele jaren ervaring in de tegel en sanitair "wereld" zijn wij er van overtuigd dat wij u deskundig kunnen adviseren en bijstaan op uw zoektocht naar een nieuwe badkamer of tegelvloer. Tegels & Trends importeert veel producten rechtstreeks van de fabrikanten waardoor wij u de laatste ontwikkelingen tegen zeer concurrerende prijzen als een van de eersten kunnen presenteren.

 

logo frans koopal

Frans Koopal


Al 3 generaties is Frans Koopal een begrip in binnen- en buitenland. Vele bekende en minder bekende mensen werden al door Frans Koopal Haarwerken tot grote tevredenheid van nieuw haar voorzien. Frans Koopal Haarwerken is een bedrijf dat zich een naam heeft verworven met haarwerken voor zowel vrouwen, mannen als kinderen. Wij doen dit al drie generaties lang. Hierdoor wordt kennis doorgegeven en weet men bij Frans Koopal ieder haarprobleem deskundig te behandelen.

 

rabobank

Rabobank Noordenveld West Groningen

Samen de leefbaarheid versterken. Dat is het idee.

Rabobank Noordenveld West Groningen is betrokken bij de directe omgeving. Uit onderzoek  naar de leefbaarheid in een gebied komt naar voren dat de behoefte aan het versterken van de onderlinge samenhang belangrijk is. Rabobank Noordenveld West Groningen wil daar graag actief aan bijdragen. We doen dat middels het Rabobank Leefbaarheidfonds


 

hpb_diensten

HPB Diensten

HPB Diensten (HPB) is een onafhankelijke dienstverlenende organisatie voor de private en publieke sector op het snijvlak van economische en sociale zaken.


 

BrandsmaKlein

Brandsma & Klijn

Brandsma & Klijn verzorgt de administratie en stelt de jaarrekeningen op voor zo’n 400 klanten in het MKB, van ZZP-er tot middelgrote bedrijven. Voor allerlei  eenmanszaken, v.o.f.’s, B.V.’s, stichtingen en verenigingen zijn wij bovendien ook de laagdrempelige belastingadviseur en financieel sparringpartner.


 

eventsgroep

Events Groep

Events Groep organiseert bedrijfsfeesten, bedrijfsuitjes en teambuilding-activiteiten in de meest uiteenlopende vormen waarbij kwaliteit en creativiteit de boventoon voeren. De door ons georganiseerde evenementen vinden plaats in Nederland maar soms ook ver daarbuiten.


 

wcazemier

W. Cazemier

Grondverzetbedrijf Cazemier is een sterk expanderend bedrijf dat inzetbaar is op velerlei terreinen.

Wiebe Cazemier begon in 1995 als boer en als hobby had hij één kraan.  op dit moment werken er 3 vaste medewerkers. De laatste jaren is het bedrijf gestaag gegroeid.

 

wp

Wiertsema & Partners

Wiertsema & Partners is sinds 1979 specialist op het gebied van geotechnisch grondonderzoek en is de afgelopen decennia uitgegroeid tot een gerenommeerd adviesbureau op het gebied van grondmechanica, milieu, water en duurzame energie.

cultuurfondsvierkant

Prins Bernhard Cultuurfonds

Het Prins Bernhard Cultuurfonds ondersteunt projecten op het gebied van cultuur en natuurbehoud in Nederland door middel van financiële bijdragen, opdrachten, prijzen en beurzen.

SNS_logo_stapel_BLAUW_PMS_2768

SNS REAAL Fonds

SNS REAAL Fonds is een actueel, ondernemend en maatschappelijk betrokken fonds. We ondersteunen initiatieven op het gebied van Kunst & Cultuur en sinds 2011 is daar de pijler Jongeren & Maatschappij aan toegevoegd. Onze focus is gericht op culturele initiatieven en daarnaast kiezen we voor het financieren van projecten die de maatschappelijke kansen van jongeren verbeteren. We stimuleren activiteiten en projecten op het gebied van educatie en kennisontwikkeling. SNS REAAL Fonds is een landelijk opererend fonds dat projecten steunt verspreid over heel Nederland.

knhm1

Koninklijke Nederlandse Heidemaatschappij

KNHM begeleidt bewoners die hun buurt, wijk, dorp of stad willen verbeteren. Onze begeleiding richt zich enerzijds op bewoners die zelf hun idee willen realiseren ter verbetering van hun fysieke leefomgeving. Anderzijds begeleiden wij bewoners die actief willen participeren in besluitvorming. Dit doen we met inzet van kennis, procesbegeleiding en uitgebreid netwerk.

RCE3

Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed

De Rijksdienst voor het culturele erfgoed is een Rijksdienst die, in wisselwerking met de maatschappij, de waarde van het archeologische, gebouwde en cultuurlandschappelijke erfgoed duidt en toegankelijk maakt. Wij willen dit erfgoed behouden en duurzaam ontwikkelen en zo betekenis geven aan de leefomgeving. Onze positie op het snijvlak van wetenschap, beleid en praktijk stelt ons in staat kennis te vernieuwen, te verrijken en te delen en een unieke rol te spelen bij het realiseren van onze opdracht.

beeldmerkvsbfondsrgb

VSBfonds

VSBfonds zet zich in voor de kwaliteit van de Nederlandse samenleving. Een samenleving waar mensen actief aan deelnemen. Waarbij ze zich betrokken voelen en waarin ze de kans krijgen om zich te ontwikkelen. Het fonds wil dat mensen elkaar ontmoeten en inspireren. En zich bewust zijn van zichzelf en hun omgeving. VSBfonds ondersteunt projecten die hieraan bijdragen. Met geld, kennis en netwerken.

 

  
Logos_PLG-EUROPA_en_LEADER

Europees Landbouwfonds voor Plattelandsontwikkeling: Leader

LEADER is een onderdeel van het Europees Landbouwfonds voor Plattelandsontwikkeling. Met de 'LEADER-aanpak' wordt de toepassing van kwalitatief hoogwaardige strategieën voor duurzame ontwikkeling aangemoedigd. Daarnaast worden partnerschappen en netwerken voor de uitwisseling van ervaringen gestimuleerd.

logo_provincie_groningen

Provincie Groningen

 

 

gemleek

Gemeente Leek

                                                                                        

 

Scholtenfonds

Stichting J.B. Scholtenfonds

Het J.B. Scholtenfonds verleent bijdragen aan sociale en culturele noden in de provincie Groningen. Dit omvat een breed scala van activiteiten. Bijvoorbeeld van jubilea van koor- en muziekgezelschappen met speciale feestconcerten, Groningana (boeken), bijzondere theater-projecten, erfgoed-educatie in regionaal verband, renovaties van dorpshuizen en jeugdcentra, tot restauraties van monumenten, zoals kerken, molens, borgen en andere bijzondere objecten.

 

bijlandt

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De M.A.O.C. Gravin van Bylandt Stichting heeft als doelstelling financiële steun te bieden aan rechtspersonen, welke uitsluitend of nagenoeg uitsluitend het algemeen belang van mens en dier in Nederland beogen en voorts aan natuurlijke personen in Nederland die hulp nodig hebben.

De stichting heeft geen website, maar wel eenDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

fundeon

          Ceintuurbaan 2-100a
           3847 LG Harderwijk         
              0341 - 499 299

Volandis

Volandis richt zich op het optimaal ondersteunen van werknemers en werkgevers bij hun invulling van duurzame inzetbaarheid.
Verder zorgen wij ervoor dat er leermeesters bijkomen én blijven in de bouw en infra.

Mocht u een erkend leerbedrijf zijn, dan kunt u contact opnemen met SBB Zoetermeer: 088-3380000.

 

Boerderij Tweets

Social Media

Like de CazemierBoerderij

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de activiteiten in de CazemierBoerderij.

Contact CazemierBoerderij

Informatie & Reserveringen

via onze Contact Pagina.

Of telefonisch op: 0594-512 448

Adres

CazemierBoerderij
Hoofdstraat 27
9356AT  Tolbert

 

Contact Fredewalda

Openingstijden:

Zaterdag en zondag: 13:30 - 17:00 uur

van april t/m oktober

 

Entree: 3,00 euro

Kinderen t/m 12 jaar gratis

Gehele jaar groepen op afspraak: info@fredewalda.nl
of telefonisch: 0594-513465

Adres

Hoofdstraat 27, 9356AT, Tolbert


BANKGEGEVENS:

Naam

:

St. Oudheidkamer Fredewalda

IBAN

:

NL77RABO0335180035

BIC

RABONL2U

 

© 2019  All images and content (C) the original authors.
FredaTol All Rights Reserved.