Kaarten voor “Hier Radio Oranje”

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Gewijzigd op 23 juni 2021.

Het museumgedeelte van de CazemierBoerderij is deze zomer weer open voor publiek. U kunt een bezoek brengen aan de uitgestelde tentoonstelling “Hier Radio Oranje” over communicatiemiddelen in de Tweede Wereldoorlog. In verband met de landelijke richtlijnen mogen er, rekening houdend met spreiding over de verschillende ruimtes en 1,5 meter onderlinge afstand, maximaal 20 personen tegelijk binnen zijn.

Vooraf reserveren is gewenst, maar niet meer noodzakelijk. U kunt gebruik maken van ons kaartreserveringssysteem.

Bezoek is mogelijk op alle zaterdagmiddagen tot (voorlopig) 28 augustus 2021. U kunt telkens kiezen uit een tijdblok van een uur: 13.30-14.30, 14.45-15.45 of 16.00-17.00 uur. Als het druk is, wordt u vriendelijk verzocht weer te vertrekken, maar als het bezoekersaantal dat toelaat, mag u gerust wat langer blijven. De tentoonstelling is in een uur te bekijken.

Bij de reservering kunt u aangeven of u donateur van Fredewalda of CazemierBoerderij Tolbert bent (dan is de toegang gratis). Anders betaalt u € 3,- per persoon en rekent u digitaal al vast af; per boeking betaalt u € 1,- aan administratiekosten. U kunt eventueel ook aangeven dat u liever aan de kassa van het museum betaalt (contant, pinnen is niet mogelijk).

Het systeem stuurt u een e-mail met toegangsbewijs, dat u (geprint of op uw telefoon) meeneemt naar de CazemierBoerderij als bewijs van uw reservering.
Voor een gewoon bezoek aan de expositie reserveert u kaarten op: KLIK HIER

Algemene informatie

Volg bij uw bezoek de geldende gedragslijnen (mondkapje op, 1.5 m afstand houden, hygiëneregels betrachten, looproute volgen). Wij kunnen u vragen uw contactgegevens te noteren; deze worden zorgvuldig gehanteerd en na 14 dagen vernietigd. Kom niet bij gezondheidsklachten.
De gastvrouwen en -heren mogen aanwijzingen geven als het op bepaalde punten te druk wordt. Een deel van de expositie bevindt zich via de trap op zolder, dus houd rekening met tegenliggers!

Mocht u buiten deze tijden met een klein groepje of familie de tentoonstelling willen bezoeken, neem dan contact op via het contactformulier, de telefoon of e-mail: KLIK HIER

Vindt u digitaal reserveren lastig, vraag dan even iemand anders om het te doen. Het systeem is heel eenvoudig. Komt u er niet uit, dan kunt u bellen met 06 – 30 12 47 02.