OKTOBER KINDERMAAND OP DE CAZEMIERBOERDERIJ

T bijenvolkje

Op zaterdag 3, 10, 17 en 24 oktober zijn kinderen in de basisschoolleeftijd hartelijk welkom op de CazemierBoerderij. Het is Oktober Kindermaand. Musea, molens, theaters en andere culturele instellingen in Groningen, Drenthe en Friesland willen kinderen kennis laten maken met kunst en cultuur, op een speelse, avontuurlijke, spannende manier. www.kindermaand.nl
Achter de CazemierBoerderij is deze zomer een nieuwe activiteit gerealiseerd: T bijenvolkje. Het is een idee van Thea van der Laan, die het project aan de CazemierBoerderij heeft geschonken.

Het is een puzzeltocht langs 11 bordjes met grappige tekeningen van eigenwijze bijen en leuke rijmpjes met woordgrapjes. Bijvoorbeeld: de dichtbij is een bij met een dichtbundel onder de arm en een potloodje achter zijn oor. Ook is er informatie over hoe bijen écht leven en werken.
Kom naar de CazemierBoerderij, bekijk de bordjes en los de vragen op al of niet met hulp van (groot)ouders/verzorgers. Maar ook is er een bijen-kleurwedstrijd met kans op een leuke prijs! Wie wil dat niet? Meedoen kost niks, het is Kindermaand. Zie ook onder Jeugd & Boerderij.

CazemierBoerderij Hoofdstraat 27 Tolbert. Tijd 13:30-16:00 uur.
In verband met de Corona maatregelen graag reserveren via info@fredewalda.nl