Rederijkerskamer Vredewold speelt “De Super Super”

Na twee jaren niet te hebben kunnen spelen, brengt Rederijkerskamer Vredewold uit Tolbert op vrijdag 27 en zaterdag 28 januari 2023 om 20:00 uur weer een leuk stuk op de planken. De toneelvereniging repeteert altijd in de CazemierBoerderij, maar beide uitvoeringen zijn in De Postwagen. Kaarten zijn voor €10,– te koop aan de zaaldeur. Voor de minder goed horende bezoeker is er een ringleiding aanwezig. Zaterdag is er muziek na met Bert Solo.

Dit jaar wordt de klucht “De Super Super” gespeeld, geschreven door Henk Roede.

De supermarkt van Sjors is het slechts lopende filiaal van de keten “Super Super”. Sjors is geen geboren ondernemer en heeft het ook niet getroffen met zijn kleurrijke personeel.

Maar het allergrootste probleem is dat er een jaar geleden een vestiging van een andere supermarkt is geopend aan de overkant van de straat.

De “Super Super”-keten geeft Sjors nog één kans om de omzetcijfers op te krikken om zo de merknaam “Super Super” te mogen behouden. Om Sjors hiermee te helpen stuurt de keten hulp in de vorm van de onervaren Nicolette. Zij gaat overijverig aan de slag, maar of alle inspanningen wel zo goed uitpakken? Hoe loopt dit allemaal af…..??